Despre noi

Esbal Rulmenti SRL este o societate comercială cu capital integral privat din România, cu sediul în Baia Mare, constituită în 2004. Obiectul de activitate al firmei este distribuția de produse tehnice.

conceptul Esbal

Lumea este în mișcare, iar pentru a mișca orice structură avem nevoie de rulmenți. Noi vă punem la dispoziție toată gama de produse tehnice necesare pentru un rulaj lin și eficient: rulmenți, curele de transmisie, lanțuri, etanșări, abrazive, roți industriale, materiale chimice.

Echipa noastră de vânzari stă permanent la dispoziția Dvs. să vă ofere consultanță în proiectare, execuție și mentenanță legate de problemele tehnice din activitatea Dvs. Prin produsele și serviciile noastre răspundem cu cea mai mare acuratețe și promptitudine la cerințele partenerilor. Industria este motorul principal al economiei, iar noi suntem mândri să fim o parte a acestui motor.

Activitatea de peste un deceniu a firmei, respectiv a echipei de vânzări atestă stabilitatea noastră pe piața de rulmenți și produse tehnice. Colaborarea îndelungată cu partenerii noștri, revenirea lor permanentă este o dovadă a mulțumirii și satisfacției lor.

Suntem dinamici, ambițioși.

Cu sprijinul partenerilor noștri dorim să fim printre liderii de piață.

Cu noi afacerile rulează!