Pentru a utiliza contul de client de pe site-ul vechi vă rugăm să vă RESETAȚI parola aici.

Az Esbal Rulmenti KFT egy román államplgárok által 2004-ben Nagybányán bejegyzett magánvállalkozás. Tevékenységi köre műszaki cikkek értékesítése.

Esbal üzletpolitika

A világ mozgásban van. Bármilyen szerkezet mozgatásához csapágyra van szükség. Mi biztosítjuk vevőinknek a sima és hatékony gördüléshez szükséges műszaki cikkeket: csapágyakat, szíjakat, tömítéseket, láncokat, csíszolóanyagokat, ipari kerekeket, vegyi anyagokat.

Értékesítési csapatunk állandóan rendelkezésükre áll tanácsadással, hogy megtervezzék, kivitelezzék az Önök tevékenységéhez kapcsolódó műszaki feladatokat, és karbantartsák eszközeiket. Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal azonnal és pontosan elégítjük ki üzletfeleink kéréseit. Az ipar a gazdaság legfőbb hajtóereje, és mi büszkék vagyunk arra, hogy ennek tevékeny részei lehetünk.

A cég egy évtizedet meghaladó múltja valamint az értékesítési csapat stabilitása bizonyítja megbízhatóságunkat a műszaki termékek piacán. Az üzletfeleinkkel folytatott sokéves együttműködés, állandó visszatérésük bizonyítja elégedettségüket.

Dinamikusak és ambíciózusak vagyunk.

Az a célunk, hogy a piac vezetői közé kerüljünk Önökkel együttműködve.

Velünk simán gördül az üzlet kereke.